Carregant pàgina...

¿Vols col·laborar amb el Blog del CCN?

Si vols col·laborar amb el Blog del Club Català de Naturisme pots enviar les teves cròniques, notícies, anècdotes,... fent click aquí

08 de setembre 2008

Especial Sitges: Comparació...

Hola a tots,

el passat dijous em va arribar al e-mail de col·laboracions un escrit que compara dues figures conegudes en aquests moments. Una pel conflicte entre usuaris de la cala Balmins i l'Ajuntament de Sitges i l'altre perque és el president de la conferència episcopal.

Salutacions al natural,

Víctor

"La plataforma HazteOir és un corrent d’opinió ultraconservador impulsat per la dreta i l’esglèsia espanyoles que demana la creació de “playas familiares” als ajuntaments.

Si us sembla, comparem les darreres actuacions municipals a Cala Balmins amb els 5 requisits que marca HazteOir en el seu ideari per tal de tenir platges familiars a les costes espanyoles:

1. Delimitación de espacios para uso familiar, con unas normas que garanticen el respeto a los demás usuarios, el amparo de la infancia y la protección del medio ambiente.
L’ajuntament cataloga la platja com a “familiar”, prohibeix l’ús de les dutxes sense banyador i restringeix l’accés al xiringuito i a les activitats socials als nudistes.

2. Fomento, en esos espacios, de actividades deportivas al aire libre dirigidas a las familias.
Des de l’any passat l’ajuntament organitza tornejos de tennis i volei platja.

3. Fomento, en esos espacios, de actividades culturales al aire libre (teatro, cine, música, escultura, pintura, etc.) dirigidas a las familias.
Segon any en que l’ajuntament organitza activitats com tai-chi i aqua-gym, concerts de música i trobades.

4. Eliminación de barreras arquitectónicas urbanísticas y facilitación de accesos a la playa para vehículos de discapacitados y coches de bebés.
Cimentació de la rampa d’accés a la platja, adequació de les escales als discapacitats i cotxets de nadons i delimitació de l’entrada de vehicles amb grans pedres.

5. Promoción de campañas publicitarias destinadas a dar a conocer a las familias la existencia de dichos espacios para su disfrute.
Creació de la Comissió Balmins, amb el seu propi logotip, i difusió de totes les activitats pels mitjans de comunicació municipals.

Usuaris de la Cala Balmins



A l'esquerra, el president de la conferencia Episcopal Rouco Varela. A la dreta, l'alcalde del grup socialista de Sitges, Jordi Baijet

1 comentari:

Joan ha dit...

Bonisssssssssssim !!!!