Carregant pàgina...

¿Vols col·laborar amb el Blog del CCN?

Si vols col·laborar amb el Blog del Club Català de Naturisme pots enviar les teves cròniques, notícies, anècdotes,... fent click aquí

12 de juny 2009

Web de CCN

Tota la informació relacionada amb el nudisme i el naturisme la podeu seguir al web del CCN:


Gràcies a tots per les vostres visites

5 comentaris:

Vampirs ha dit...

el nuaturalisme, em si, o millor ben dit el nudisme natural de les cagarades d'açí, doncs visque lleide!, wno, em si, anirem a andorra la vella tot pasant per ripoll on ens trobarem amb un grup de kikets que ens acompanyaran fins a dal del paloulou.

Los hallalls 69 ha dit...

Aquest es un tema molt complice, ja que els d'açí som collonots, i anem disfressats de paloulous, també a vegades ens tapem l'organ sexual perque fa una mica de podoreta a roquefort i no és bó per a la salxitxa amb patates. Arreveure.

Visque lo poble de Lleide!!!

Som-hi nanets! ha dit...

L'alberg de can pistraus es el mes hebonet como el bar siboney, pero no igual que el d'açí. Valivava, doncs els danza kuduro es el mes rellevant qe podemo trobar pels camps dels pallars juçá!. Enhorabona hallall!

vamos ahi con la Cope ha dit...

hola, mmm si,
wno les yolens garrofens que es fan a les platges deixateles anar!, açí a caserra es fan en ahiuba o en yutufafa, pero millor que te la facin. Em sembla que ja hem comentat la jugada pel que fa al partit que em fet amb els de lleide, visca lo puto calissess!

Anònim ha dit...

bueno aixo es pot debatre per k i a gent k es molt he bonet i a gent k no tant per que i an algun k son pestosos i li fa una mica de pudureta allo k tenim abaix i li fa una mica de pudureta a marisc. Pero bueno sempre hi ha alguna exsepcio k es podria denominar com hallall k aixo es una mancança de fets k tens k platejarte seriament si acostarte o no per k aixo pot fer una pesta extraordinaria k no u aconsello i per aixoo vull aconsellar una garantia de vidaa per k la pudoo pot ser mortal aixo sii la assegurança a de ser paloulou per k si no mai funciona. Aixo es tot per avui i dirvus k os renteu bee per k si no no hi ha qui se la menji. adeu kikets i kiketes