Carregant pàgina...

¿Vols col·laborar amb el Blog del CCN?

Si vols col·laborar amb el Blog del Club Català de Naturisme pots enviar les teves cròniques, notícies, anècdotes,... fent click aquí

16 de febrer 2009

1era tobada infantil del 2009 a les Picornell.

Des d'octubre a maig es disposa de l'horari nudista els diumenges de 16 a 18 h. a les piscines Picornell (Barcelona). És un horari idoni per trobades familiars. Per potenciar aquest horari i la presencia de famílies i mainada, pel proper diumenge 22 de febrer de 2009 es convoca la primera trobada infantil del 2009 a les piscines Picornell. Hi haurà activitats pels més menuts! Després del bany hi haurà berenar per tots els nens. Cal que confirmeu l'assistència per preveure el berenar a joves@naturisme.cat o en el fil dels fòrums: La 1ª Trobada Infantil del 2009!!!. (cal estar connectat com a usuari registrat per entrar als fòrums). Animeu-vos, us esperem!!

4 comentaris:

Joan ha dit...

En aquesta ocasió no van participar gaires nens ,pero reconèixer que els grands juguem , riem ,saltem i ens comportem com a nens .Caras conegudes i també de noves ,amb ganes de passar-ho bé i gaudir de la trobada a la piscina .Colchonetas que servian de tobogans improvisats ,pilotas, guerres sobre dels matalassos, curses omplint galledes, i moltes rialles, tot en un ambient plenament familiar i també amb molt bon rotllo.
Gaudim a més de la sauna i el jacuzzi, que estan a disposició de tots els usuaris d'aquestes instal·lacions. I, després d'haver obert la gana jugant en l'aigua un berenar ben merescut. Des d'aquí donar les gràcies a la responsable de joves del Club Català de Naturisme ,por fer possibles aquest tipus de trobades, per les seves ganes i entusiasme que a tots ens encomana.

Fins a la següent trobada familiar nudista a les Picornell

Petons
Joan i Rosa

Anònim ha dit...

yo anava amb el nen del palulou k el seu pare va tindre k anar a la platja nudista a ficarse una mica calent i aprofitant k anava alla es va pasar per la fabrica del palisses bueno cambian de tema el fill del paloulou k el seu nom es aloulou es va portar malament per que va agafar al xuxouvas i li va picar sense cap motiu pero yo no vinc aki a opinar de la mala conducta del fill del paloulou aki vinc a dir k sou uns infantils k es aixo k els grans us cumpurteu com a nens k pasa amb tots vustares cridare a nieto doblas i ya vureu. pero hi ha una cosa k no em va agradar el jacutzi i la sauna k no em van deixar entrar per que portava sota el sobac un troç de fusta i aixo no em va agradar pero em vaig salvar de la pesta k fotia alla la sauna aixo sii el proxim dia en jamacuco vindra amb el seu suzuki de dos colors i amb quatre salxixes i amb dos sacus de hindelainen per fer una bona brasa, bueno fins a la seguent robada cuideuvos.

Canut ha dit...

jo, personalment, estic d'acord amb l'autor de l'ultim comentari, ja que la trobada va ser una gran xauxa, on hi van haver uns vermuts y unes cloises que es sortien dels plats. sempre dic que volem mes cloisses i no tantes llonganisses. Efectivament, anire en compte la proxima vegada qe m'acosti a la trobada, ja qe em preparare un entrepà de jamó i ques. Bueno fins un altre.

Anònim ha dit...

yo anava trankil i feliç quan derrepent em va vindre una oloreta de la gran cluissa mare feia una olor impressionant que feia enrere el que se li acostava i aixo k estava a 3 metres pero bueno despres vaig anar al vermut i aixo em va desilussionar per k les patates estaven crues i feia una pesta a ale impresionat i per sota la taula em van mossegar la mueva llonganissa no se si la teua tambe pero aixo vull deixaro clar aki som serius per k em vaig anar amb un dolor a me casa k flipes llonganises, i vaig anar alla canselbilches a k em curessin.ara ya estic millor pero com pilli al de la mossegada tindra consequencies bueno cuidevos i fins la proxima trobada campestra i silvestre. adeu i no vull tornar a olorar marisc avisu.