Carregant pàgina...

¿Vols col·laborar amb el Blog del CCN?

Si vols col·laborar amb el Blog del Club Català de Naturisme pots enviar les teves cròniques, notícies, anècdotes,... fent click aquí

25 de març 2008

Què és el CCN?

El Club Català de Naturisme (CCN) és una associació sense ànim de lucre que es va fundar a Barcelona el 18 de Gener de 1977, per un grup de persones pioneres en naturisme en els anys 70, amb l'objectiu de promoure i defensar el naturisme a Catalunya, i va ser legalitzada el 23 de març de 1978.

El Club Català de naturisme és una associació integrada a la Federació Naturista Internacional (INF/FNI) a través de la Federació Espanyola de Naturisme (FEN), facilita el carnet naturista internacional que permet l’accés a tots els centres homologats per la FNI d'arreu del món.

El programa a desenvolupar es basa en la defensa i divulgació del naturisme, especialment en la pràctica del nudisme integral en col·lectivitat, fent possible la convivència dels seus membres en un bon clima de respecte mitjançant l’organització d’activitats preferentment a l’aire lliure d’acord amb l’estil de vida naturista.

Des de 1980 edita la revista "Naturisme" que s'envia a tots els associats amb informació de les activitats que realitza el CCN i del moviment naturista en general.

Text: CCN