Carregant pàgina...

¿Vols col·laborar amb el Blog del CCN?

Si vols col·laborar amb el Blog del Club Català de Naturisme pots enviar les teves cròniques, notícies, anècdotes,... fent click aquí

21 de novembre 2008

Nudime a Internet 2

Després de llegir l'article “Nudismo en internet” escrit per Juanjo, on explica la importància d'internet en la difusió del nudisme, em va fer decidir a escriure una continuació.

Internet ha significat un canvi important en la nostra societat en la forma d'accedir a la informació, i també pel nudisme. Ara és molt fàcil trobar-la i en tots els idiomes. Però un dels aspectes més importants que ha significat internet és la facilitat per conèixer altres naturistes des de casa nostra, permet créixer en nombre de nudistes, permet créixer les associacions i facilita l'organització d'activitats i actes reivindicatius. 

Però encara es pot anar més lluny, encara podem aprofitar millor la xarxa per difondre el naturisme-nudisme i per organitzar millor les associacions naturistes. Seria bo que totes les associacions naturistes aprofitessin millor la xarxa per difondre el nudisme en el seu territori i agrupar als naturistes.

Com ja vaig exposar fa dos anys a la “Lista Nudista”, un bon sistema web per les associacions és el Joomla! (www.joomla.org / www.catmidia.cat/) que ofereix moltes possibilitats. Per a naturistes particulars els blocs, com el Blogger, pot ser suficient.

Una eina útil per estar ben informat són els lectors de notícies RSS, amb aquesta eina podem rebre fàcilment i llegir amb poc temps les notícies de diferents webs, de diferents associacions o de diferents països. 

Però ara tenim més eines que hem d'aprofitar, es tracta de les xarxes socials com Facebook que són un nou sistema de difusió, però només complementari. I un altre sistema més important és la difusió de notícies a través de xarxes com Meneame (www.meneame.net) o Wikio (www.wikio.es) i en català La Tafanera (www.latafanera.cat). Perquè això funcioni no s'ha de deixar en mans dels webmasters, sino que ho hem de fer servir tots els nudistes-naturistes. És una manera de difondre millor les notícies que ens interessin i una forma de que coneguin què fem, des del moviment associatiu naturista. Tots podem col·laborar en la difusió de notícies, quants més col·laborin més difusió tindran les notícies.

Si coneixeu altres possibilitats, compartiu-les pel bé del nudisme.

Amb aquestes línies no descobreixo res de nou. La intenció és donar-ho a conèixer perquè tothom s'animi a fer servir totes les eines que tenim a l'abast. I no deixar la feina només en mans dels webmasters o administradors de les pàgines web. Cal fer més feina en xarxa!

Si, nosaltres també podem!

Comparteixo amb en Juanjo que la part més gratificant són les trobades i activitats presencials.

Salut,

Segimon